Doopvoorbereiding in federatie Kana

Beste ouders,

Indien u uw kindje aangemeld heeft of wil aanmelden voor het ontvangen van het  Doopsel in een van de parochies van onze federatie KANA, waartoe ook uw parochie behoort, is dat een mooie en belangrijke keuze in het jonge leven van uw dochter of zoon. Wij bieden u een avond aan waarin alle ouders van a.s. dopelingen samenkomen om meer te horen over het Doopsel. Deze avond zal een van de parochiepriesters van het dekenaat Thorn (waar ook onze federatie onder valt) ingaan op de betekenis van het Doopsel en hoe het Doopsel in zijn werk zal gaan. Natuurlijk is er ook gelegenheid tot het stellen van vragen. Deze avonden, waarvoor wij u van harte uitnodigen, zullen eenmaal in de maand gehouden worden: Locatie:de parochiezaal in Heythuysen.
Adres
: Biesstraat 2a. Voor een goede organisatie is het belangrijk om u aan te melden bij: Jeanine van de Kruijs via  e-mail: dopen@federatiekana.nl

In dit jaar 2022 worden van 20.00 – ± 21.30 u. deze bijeenkomsten gehouden op de dinsdagavonden. Zie hieronder een overzicht om te noteren: dinsdag 08 februari; dinsdag 8 maart; dinsdag 12 april; dinsdag 10 mei; dinsdag 14 juni; dinsdag 13 september; dinsdag 11 oktober; dinsdag 08 november en dinsdag 13 december; telkens van 20.00- 21.30 u. Biesstraat 2a 6093 AD Heythuysen. Graag tot ziens.                                                                 

Deel ons bericht:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem dan contact met ons op.