Altijd al willen weten waar de hemel op aarde te vinden is? In Lourdes

Bijzondere Lourdes

Elke jaar gaan vele mensen naar de bijzondere grot waar Maria in 1858 aan het meisje Bernadette Soubirous is verschenen. Om daar voor de grot te staan waar dit grootse gebeuren heeft plaatsgevonden is een bijzondere ervaring. Het wordt wel eens omschreven als de plaats waar je voelt dat de hemel de aarde raakt. Mensen gaan naar Lourdes om steun te zoeken bij Maria, om een kaarsje op te steken, om gewoon even stil te zijn bij de grot van de verschijningen, om het geloof samen met anderen te beleven om er kracht en steun te zoeken.

9 tot en met 17 september 2023

Na het overweldigende succes in 2022 gaan we ook dit jaar weer vanuit onze federatie Kana, naar Lourdes, en wel van 9 tot en met 17 september.

9-daagse reis per bus

In 2023 is o.a. kapelaan Rajan de parochiepriester die ons op deze reis begeleidt. We reizen per bus met ‘Het huis voor de Pelgrim’ naar Lourdes in Zuid-Frankrijk en tijdens deze reis wordt u een volledig verzorgd programma aangeboden.

Onderweg naar Lourdes zullen we een aantal interessante plaatsen in Frankrijk bezoeken om zo ook samen op te trekken tijdens onze reis.

De heenreis vindt o.a. plaats via Lisieux, waar dit jaar het 150e geboortejaar van de Heilige Theresia wordt herdacht.

De terugweg verloopt via Nevers. Daar bezoeken we het klooster waar Bernadette gewoond heeft en waar ze ligt opgebaard.

In Lourdes

Aangekomen in Lourdes kunt u –geheel vrijblijvend- deelnemen aan vieringen, processies, verdiepingsmomenten, wandelingen door Lourdes en een excursie naar de Pyreneeën. De ervaringen uit eerdere jaren waarin wij met onze parochiefederatie zijn geweest zijn altijd helemaal prima!

Infoavond

Op 16 mei om 19.30 uur wordt er een informatieavond georganiseerd in het parochiecentrum Heel (Mgr. Savelbergweg 93A, 6097 AE Heel)

Contact

Kapelaan Rajan: 0647755001 (kapelaan@federatiekana.nl)

Nancy Smeets: 0475 581519

Deel ons bericht:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem dan contact met ons op.