Music with Passion 2023: The Heartbeat of Judas

Music with Passion vindt plaats op zaterdag 1 april en zondag 2 april 20.00 uur, in de Martinuskerk te Neer.

In de Goede Week vóór Pasen speelt het Passieverhaal zich af, en dan is het tijd voor Music with Passion! Dit jaar in het teken van Judas: The heartbeat of Judas.      

In een traditie van jaren hoorden wij het authentieke lijdensverhaal van Jezus uit de bijbel. Het verhaal der verhalen in woord en muziek. In deze nieuwe versie zijn Judas en ook Jezus zelf aan het woord.  Music with Passion 2023 laat de worsteling zien die Judas doormaakte met het fenomeen Jezus. Wat ging er in hem om? Daarnaast laat de verteller ons horen dat het lijdensverhaal vele elementen kent die ook in 2023 nog steeds actueel zijn.

De muziek die voor deze editie gebruikt wordt is intenser dan de muziek bij vorige edities.

Hiervoor leent zich een percussiegroep met hun klanken en energieke spel erg goed. Vandaar ook de subtitel ‘The heartbeat of Judas’.

De muziek is een mix van filmmuziek (o.a. van Hans Zimmer en Danny Elfman) en popmuziek (o.a. van Michael Jackson en Robbie Williams), aangevuld met passende koormuziek door Gemengd Koor Vocante o.l.v. Ruud Geelen, en een kans voor tenor Eric Reddet om zich te etaleren. Speciaal door muzikaal leider Sjoerd Ceelen gearrangeerd voor Music with Passion is o.a. filmmuziek uit ‘Angels & Demons’ en ‘The Godfather’. Ook zal muziek uit de Passion, waarbij Jeroen van Koningsbrugge in de rol van Judas kroop, voorbij komen.

De rollen van Judas, Jezus en de verteller worden vertolkt door Mella, Michiel Hendriks en Loes Lijssen.

Kaartverkoop.

Kaarten zijn voor € 17,50 verkrijgbaar bij Hairdesign Slabbers, Napoleonsweg 43 in Neer (betaling alleen contant mogelijk) of door een e-mail te sturen naar reserveringen@muziekplein.eu

Per avond zijn er 280 zitplaatsen. Deze bevinden zich vrij naar keuze in het middenschip van de aangenaam verwarmde kerk. Alle plaatsen bieden een goed zicht op het podium.

Music with Passion wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Leudal en Provincie Limburg

Deel ons bericht:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem dan contact met ons op.