Nieuwe kapelaan Tabor en Kana m.i.v. september 2024

Graag wil ik mezelf aan jullie voorstellen. Mijn naam is Sanchon Alfred, ik ben 30 jaar oud en kom uit het prachtige India. Als oudste zoon in mijn gezin heb ik één jongere broer. Mijn reis naar het priesterschap begon in 2009 aan het kleinseminarie van mijn thuisbisdom Trivandrum.

In 2018 kreeg ik de bijzondere kans om mijn priesteropleiding voort te zetten in Nederland, aan het grootseminarie Rolduc. De afgelopen zes jaar waren voor mij een periode van intensieve studie, groei en spirituele verdieping. Nu, na deze verrijkende tijd op Rolduc, ben ik benoemd als kapelaan van de parochiefederaties Tabor en Kana.

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te ontmoeten en samen met jullie het geloof te beleven en versterken.

Kapelaan Sanchon Alfred

Deel ons bericht:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem dan contact met ons op.