Vastenactie project India

Het coronavirus heeft echt de hele wereld getroffen en niemand onaangeroerd gelaten. India is een van de meest getroffen landen met een hoog aantal besmettingen en sterfgevallen. Duizenden kinderen verloren een moeder, een vader of zelfs beiden. Deze kinderen hebben zorg en bescherming nodig. Ook al vallen de lichamelijke gevolgen van besmettingen voor kinderen mee, de impact op hun leven is gigantisch. Ze komen er alleen voor te staan als beide ouders worden opgenomen in het ziekenhuis. Er is een enorme behoefte aan onderkomen, medische zorg en scholing. Omdat de angst voor corona zo groot is, is niemand bereid deze kinderen onderdak te geven. Zij blijven alleen en onverzorgd achter.

Het Pope Francis Home (Paus Franciscus huis), onderdeel van Anbu Illam: (dat betekent ‘Huis van Liefde’), kan plaats bieden aan 50 kinderen. Anbu Illam, (o.l.v. Rev. Dr. Russel Raj Bakthinathan,) runt al 26 jaar een opvang voor dove kinderen, en kinderen uit zeer arme wijken. Zij hebben een ruime ervaring om ook deze kinderen een helpende hand te bieden en de juiste zorg aan te reiken.

Om deze opvang te realiseren is veel geld nodig. Er is behoefte aan kleding en voeding, meubilair, wasmachines, beddengoed, bureaus, stoeltjes en banken, enz. Daarvoor is onze hulp hard nodig.

U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer NL21 INGB 000 300 0046.Heel hartelijk dank hiervoor.

Kapelaan Rajan.

Deel ons bericht:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
Email

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem dan contact met ons op.