St. Aldegundisparochie Buggenum

Een kerk van blijvende waarde

Onze parochie

Dat een kerk van blijvende waarde is, dat moge ook blijken uit deze website van onze St. Aldegundisparochie in Buggenum. Als parochie, levend vanuit een zeer rijke traditie, willen wij midden in onze wereld staan. Iedere tijd kent zijn eigen mogelijkheden om in contact met elkaar te treden.
In onze huidige tijd is voor een goede communicatie een actuele website een prachtig middel daartoe. Het is daarom ook dat wij met trots en zeker ook vanuit een grote dankbaarheid naar de vrijwilligers, die deze website mogelijk maken en steeds actueel zullen houden, u, als onze websitebezoeker heel hartelijk welkom wil heten.

Met welk doel u ook deze website bezoekt, of misschien kwam u zomaar langs gesurft, wij hopen dat u door deze site onze parochiegemeenschap beter leert kennen en zult waarderen, hetgeen, mede door de vele vrijwilligers in onze parochie, tot stand wordt gebracht.

Het laatste nieuws

Korenmiddag federatie Kana

Zaterdag 22 juni togen leden van alle koren van Federatie Kana naar het parochiehuis in Neer voor een gezellige korenmiddag.Gestart werd met koffie/thee en een

Lees verder

Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u vragen, opmerkingen of wilt u meer informatie over een specifiek onderwerp? Neem dan contact met ons op.